توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اخبار جدید از نزاع دسته‌جمعی در باغ شازده کرمان| تحقیقات قضایی آغاز شد

  • کد خبر: ۱۶۰۳۸۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱
اخبار جدید از نزاع دسته‌جمعی در باغ شازده کرمان| تحقیقات قضایی آغاز شد
رئیس حوزه قضایی ماهان در خصوص نزاع دسته جمعی در باغ شازده کرمان توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس حوزه قضایی ماهان با اشاره به نزاع دسته جمعی عصر یکشنبه در محدوده باغ شاهزاده، گفت: بعد از اطلاع از حادثه از محل بازدید به عمل آمد، در این حادثه یک زن میانسال بدحال شده که پس از انتقال به بیمارستان فوت نموده است.

وی با تاکید بر این مطلب که تحقیقات تکمیلی درباره علت و جزئیات این موضوع از سوی بازپرس ویژه موضوع در دست انجام است، ادامه داد: این موضوع با ورود ماموران فراجا خاتمه یافته و تحقیقات تکمیلی در حال حاضر با حضور تعدادی از شاهدین و همراهان متوفی در دست انجام است.

وی تاکید کرد: دستگاه قضایی ضمن بررسی ابعاد مختلف این موضوع، با هرگونه جرم احتمالی با جدیت برخورد خواهد کرد.

رئیس حوزه قضایی ماهان تصریح کرد: امنیت جامعه و آسایش عمومی خط قرمزی است که هیچ فردی اجازه تخطی از آن را ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->